Ocean Modeling Discussion

ROMS/TOMS

Search for:
It is currently Tue Jul 23, 2019 7:59 am




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC

Author Message
PostPosted: Mon Apr 30, 2007 11:59 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Jul 01, 2003 4:12 am
Posts: 515
Location: NIWA
I have run into a problem updating my ROMS source.

A couple of weeks ago (16 April) I checked out the ROMS source from the trunk. This proceeded in a straightforward manner, once I had svn configured correctly for our proxy server. This gave me revision 27.

Today I went to my source directory and ran "svn update". This proceeded to update my files to revision 38. However it stopped before completion with

svn: Checksum mismatch for 'ROMS/Utility/inp_par.F'; expected: '7c9cc079a78ce9f23ed700de25108391', actual: '1483421ef1914fbfe3f0dac3f31f9a9e'

I tried removing ROMS/Utility/inp_par.F and retrieving a fresh copy. Svn recreates the file in question (to revision 27) but then stops with the same error.

I can update any files or directories that appear after ROMS/Utility/inp_par.F in the svn listing by specifying their names explicitly. It's a little tedious, but I think I have got everything now.

A quick search with Google suggests this is a problem with the repository:

http://svn.haxx.se/users/archive-2004-06/0848.shtml

Or maybe a client bug:

http://mail.python.org/pipermail/python ... 57790.html

Has anyone else encountered this problem or something similar?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue May 01, 2007 12:10 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jul 02, 2003 5:29 pm
Posts: 3633
Location: IMS/UAF, USA
I just did a fresh checkout of the trunk and all seems fine.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue May 01, 2007 12:23 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Jul 01, 2003 4:12 am
Posts: 515
Location: NIWA
Hmmm. Removing the Utility directory from ROMS and re-running svn update seems to have fixed it.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue May 01, 2007 12:58 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Feb 26, 2003 4:41 pm
Posts: 1079
Location: IMCS, Rutgers University
That happened to me too when trying to update. I got the same problem with inp_par.F. This seems to be a bug on svn. I also removed the Utility directory and checkout again and then I was able to update.

The other possible problem is that inp_par.F is the biggest source file in the repository. It seems that the r38 is fine and problem of the checksum was on earlier revision.

By the way, using google to find about errors is the way to go. I highly recommend all users to do this. We do it all the time and always find answers to our problems.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group