Ocean Modeling Discussion

ROMS/TOMS

Search for:
It is currently Thu May 24, 2018 11:01 pm




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC

Author Message
 Post subject: Question about set_avg.F
PostPosted: Thu Aug 09, 2012 7:26 pm 
Offline

Joined: Tue Nov 29, 2011 3:51 pm
Posts: 30
Location: Hydrometcenter of Russia
Hi

I try to work with a seaice code (omlab ver 1488). Tanslation process show error in set_avg.F. May be I haven't last vertion? In vertion 1488, as it seems to me, some corrections should be made (in attached files, left - original, right - corrected) I am not sure.

Thanks


Attachments:
set_avg_2.jpg
set_avg_2.jpg [ 142.16 KiB | Viewed 1359 times ]
set_avg_1.jpg
set_avg_1.jpg [ 210.61 KiB | Viewed 1359 times ]
Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Aug 13, 2012 10:21 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jul 02, 2003 5:29 pm
Posts: 3402
Location: IMS/UAF, USA
You are correct that there are bugs there. I had already hacked it once and I've hacked it again and pushed it out to the repo. I hope it's OK now.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Aug 14, 2012 12:28 pm 
Offline

Joined: Tue Nov 29, 2011 3:51 pm
Posts: 30
Location: Hydrometcenter of Russia
Hi

Thank you, Kate

I have replaced set_avg.F with last your version. Program work normally. My corrections were not absolutely correct.

Regards


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group