after add sponge layer, I get : GET_GRID - error

Cool Findings and Plots

Moderators: arango, robertson

Post Reply
Message
Author
donghua

after add sponge layer, I get : GET_GRID - error

#1 Post by donghua » Fri Feb 24, 2017 4:13 am

Hello, all

After I add sponge layer to my grid and switch
LuvSponge == T
LtracerSponge == T T

I get the error:

Code: Select all

INITIAL: Configuring and initializing forward nonlinear model ...
 *******

 GET_GRID - error while reading variable: spherical
            in grid NetCDF file: /./Grids/interp-22m-grid-south-v2-vlm-sponge.nc

 Elapsed CPU time (seconds):

 Node   #  0 CPU:       1.824 Node   #  8 CPU:       1.818
 Node   # 21 CPU:       1.824
 Node   #  2 CPU:       1.801
 Node   #  7 CPU:       1.802
 Node   # 12 CPU:       1.818
 Node   # 13 CPU:       1.818
 Node   # 18 CPU:       1.819
 Node   # 19 CPU:       1.802
 Node   # 23 CPU:       1.799
 Node   #  1 CPU:       1.824
 Node   #  3 CPU:       1.801
 Node   #  4 CPU:       1.814
 Node   # 10 CPU:       1.818
 Node   # 11 CPU:       1.790
 Node   # 16 CPU:       1.824
 Node   # 17 CPU:       1.810
 Node   #  5 CPU:       1.813
 Node   #  6 CPU:       1.801
 Node   #  9 CPU:       1.792
 Node   # 15 CPU:       1.808
 Node   # 20 CPU:       1.824
 Node   # 22 CPU:       1.800

 Node   # 14 CPU:       1.808

 ROMS/TOMS - Output NetCDF summary for Grid 01:

 ROMS/TOMS - Input error ............. exit_flag:   2


 ERROR: Abnormal termination: NetCDF INPUT.
 REASON: NetCDF: Start+count exceeds dimension bound                                     
/code]


Can anyone give me some suggestions?

Thank you in advance!
Donghua

Post Reply