Ocean Modeling Discussion

ROMS/TOMS

Search for:
It is currently Tue Nov 21, 2017 12:00 pm




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC

Author Message
PostPosted: Wed Oct 05, 2016 2:10 am 
Offline

Joined: Fri Feb 19, 2016 4:05 pm
Posts: 10
Location: University of Washington
Has anyone encountered this issue in the past?

I'm using a butchered version of pyroms to write my own grid and init files. Upon inspection, the netcdf files look like everything is in place, but when ROMS reads them in, it seems to skip some fields, most notably the zeta field. So instead of a geostrophically balanced free surface, I'm getting a flat surface.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Oct 05, 2016 4:40 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jul 02, 2003 5:29 pm
Posts: 3252
Location: IMS/UAF, USA
You can look at the output of GET_STATE to see when it reads each field (or not). You can look at get_state.F to see when it thinks it should read each field.

If it's just zeta that it's skipping, does it really matter?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group