Why cant openmp and MPI be used simultaneously??

Report or discuss software problems and other woes

Moderators: arango, robertson

Post Reply
Message
Author
prakrati
Posts: 24
Joined: Thu Oct 21, 2010 9:35 pm
Location: CRL

Why cant openmp and MPI be used simultaneously??

#1 Post by prakrati »

Please can you tell me why openmp and MPI can't be used simulataneously?

User avatar
kate
Posts: 3940
Joined: Wed Jul 02, 2003 5:29 pm
Location: CFOS/UAF, USA

Re: Why cant openmp and MPI be used simultaneously??

#2 Post by kate »

Because the version of ROMS we have is not written to work that way.

User avatar
arango
Site Admin
Posts: 1153
Joined: Wed Feb 26, 2003 4:41 pm
Location: DMCS, Rutgers University
Contact:

Re: Why cant openmp and MPI be used simultaneously??

#3 Post by arango »

This issue has been discussed in this forum already. Please use the search tool capabilities within the forum. See following :arrow: post about hybrid MPI and OpenMP.

Post Reply