Ocean Modeling Discussion

ROMS/TOMS

Search for:
It is currently Sat Aug 18, 2018 6:38 am




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC

Author Message
 Post subject: NetCDF4
PostPosted: Mon Jun 25, 2018 12:36 pm 
Offline

Joined: Thu Feb 15, 2007 12:19 pm
Posts: 10
Location: Helmholtz Zentrum Geesthacht
I have run 2 identical ROMS runs named ROMS_13 and ROMS_13a but the results are different!

and these are the specifications:
ROMS_13
compiled with NetCDF3
NHIS=2880 in ocean.in

ROMS_13a
export USE_NETCDF4=on in build.bash
export NC_CONFIG=nf-config in build.bash
NHIS=360 in ocean.in

Otherwise, everything is identical, i.e. same inputfiles, same parameters in ocean.in.

The motivation for ROMS_13a was just to repeat an old model run of last year but with a higher output frequency.
Both runs were started with mpirun -np 12 ./oceanM ocean.in > log 2>&1 &
Both runs integrate for NTIMES == 40320 time steps.

By the way, I am still running ROMS/TOMS version 3.6 !

Has anybody else the same experience?

Cheers,
Reiner


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group