Ocean Modeling Discussion

ROMS/TOMS

Search for:
It is currently Mon Oct 23, 2017 12:40 am




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC

Author Message
PostPosted: Tue Jul 25, 2017 1:58 am 
Offline

Joined: Mon Sep 09, 2013 11:09 pm
Posts: 50
Location: OUC
Dear all,

my roms model is running from 2016.01.01-2016.12.31, the frc data get from ECMWF in 3h step, the bry data get from HYCOM

data in 1day step, but when the model running 201 days it is blow up, i check the temperature,and find that the pattern of

temperature becomes more and more wrong , and the temperature are greater than 40℃ (Red circle area)in some point after 150 days,(The left figure is the model temperature)

I really don't know how to find this problem, i am sure that my data of grid bry and frc are no problem, are my *.h , boundary conditions wrong?

Can you give me some advice?


Attachments:
ocean_shiyf.in [119.73 KiB]
Downloaded 4 times
shiyf.h [1.2 KiB]
Downloaded 5 times
2016.03.01.png
2016.03.01.png [ 143.68 KiB | Viewed 122 times ]
2016.03.31.png
2016.03.31.png [ 138.54 KiB | Viewed 122 times ]
2016.05.30.png
2016.05.30.png [ 142.14 KiB | Viewed 122 times ]
2016.07.19.png
2016.07.19.png [ 132.37 KiB | Viewed 122 times ]
Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group